Link Kısaltarak Para Kazanmak



Günümüzde artık para kazanmak için birçok basit yol ve yöntemler vardır. Bu yöntemlerden elde edilen gelire Pasif Gelir denir ve link kısaltma pasif gelir elde etmenin en rahat yollarından biridir. Bu yazımda da sizlere link kısaltarak nasıl pasif gelir elde edebileceğinizi göstereceğim. Öncelikle link kısaltmanın temel mantığını anlamak gerekirse, link kısaltma siteleri senin kısalttığın linklere tıklandığında kendi domainine yönlendirir ve kendi domainininden yönlendireceği sayfayı açmadan önce reklam verir. Bu sayede gelir elde eden link kısaltma siteleri kaarının bir kısmını da size verir ve siz de pasif gelir elde etmiş olursunuz. Şimdi gelin bu link kısaltma sitelerine yakından bakalım.


    En çok tercih edilen link kısaltma sitelerinden biridir. Kısalttığı linklerde reklam geçişleri kolaydır ve bu kolaylık sayesinde kullanıcıların canını sıkmamaktadır. Her tıklana başına 0.0028$ gibi bir para vermektedir. Bu başta çok az gibi görünebilir ama eğer 1000 kişi bu linke tıklarsa elde edeceğiniz gelir 2.8$ ve 10000 kişi tıklarsa elde edeceğiniz gelir 28$ olacaktır. Bu sizin linkleri ne kadar çok yaydığınıza göre değişen bir durumdur. Bu sitede link kısaltma dışında farklı pasif gelir modları da bulunmakta ve elde ettiğiniz parayı isterseniz banka hesabına, isterseniz payoneer hesabına ve yine isterseniz bitcoin hesabına transfer edebilirsiniz. 

 
    2011 yılında kurulan ve yaklaşık 9 yıldır varlığını sürdüren en iyi çok tercih edilen link kısaltma sitelerinden biridir. Üyelerinin %90 ının türk olması ve 400 binin üzerinde aktif üyesinin bulunması da bu siteye olan tercihin ne kadar fazla olduğunu da gösteriyor bize. Ve yine bcvc gibi bu sitede de link kısaltma dışında birçok pasif gelir modları bulunmaktadır.


    Bu link kısaltma sitesi yukarıdaki bahsettiğim link kısaltma sitelerinden daha büyük ve dünya çapında kullanımı daha yaygındır. Bu sitenin ödeme yöntemi pazarın ne kadar yoğun olduğuna göre değişiyor. Yani Türkiye' de 1 tıklama için 0.00045$ gibi bir para geliyor iken ABD' de bu fiyat 0.001$ ın üzerindedir. Bu siteyi kullanarak daha iyi para kazanmak için reklam pazarı yüksek bir ülkede olmanız gerekmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar